Články a recepty

Dárkový poukaz pod stromeček

Mgr. Adéla Nováčková, 9. prosince 2021

Darujte svým blízkým pod stromeček dárkový poukaz na sestavení jídelníčku na míru. Sestavuji jídelníčky pro každého. Kromě redukčního jídelníčku sestavuji také jídelníčky vyvážené, nabírací, pro těhotné ženy, pro kojící maminky, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bezlaktózové a další speciální jídelníčky. 

Jakým způsobem mohu dárkový poukaz na sestavení jídelníčku objednat?

Je to snadné, stačí vyplnit Váš e-mail do kolonky v hlavičce webové stánky a já se Vám následně ozvu. Dárkový poukaz obdržíte prostřednictvím e-mailu v elektronické formě. Obdarovaný se následně se mnou spojí, ať už prostřednictvím e-mailu, Facebooku, nebo Instagramu a domluvíme se spolu na všem potřebném :).  

Výhody jídelníčku 

  • Jídelníček je sestaven přímo na míru tvému tělu. Na základě potřeb tvého organismu a tvých chuťových preferencí. V jídelníčku najdeš pouze potraviny, které máš rád/a.
  • Zdraví je to nejcennější každého z nás, proto je pro nás na prvním místě. Sestavujeme jídelníčky na hubnutí zdravou cestou, bez hladovění a JOJO efektu.
  • Jídelníček je sestaven z cenově dostupných potravin k dostání v každém supermarketu. Nemusíš se bát běhání po 10 různých obchodech se zdravou výživou.
  • Jídelníček je sestaven z pokrmů snadných a rychlých na přípravu, to ocení nejen muži. Nemusíš se bát toho, že všechen svůj volný čas strávíš v kuchyni.
  • Jsme zastánci zdravé výživy bez doplňků stravy. Nemusíš se bát toho, že z Tebe budeme tahat peníze za výživové doplňky, které ve skutečnosti nepotřebuješ.
  • V jakém pořadí budeš jídelníček dodržovat záleží pouze na Tobě. Jídla z jídelníčku si vybíráš podle toho, na co máš zrovna chuť.

Darujte svým blízkým víc než dárek, darujte jim změnu. 

A. 

 

Dárkový poukaz pod stromeček